SUMMER MIST
search
SUMMER MIST
search
SUMMER MIST
search
SUMMER MIST
search

Všechny produkty

NOVINKA

SUMMER MIST

Hydratační voda na tělo a vlasy

Typ pleti : Všechny typy pleti

Obsah: 100 mL / 3.3 Fl.oz
970,00 Kč

SUMMER MIST

970,00 Kč

970,00 Kč

Tato svěží voda vás přenese přímo do letních dnů tím, že zahalí tělo a vlasy do slunečního závoje s tóny vanilky, pižma a květin. Její složení hydratuje a osvěžuje pokožku v jediném kroku díky 2 ultrahydratačním a remineralizačním mořským aktivním složkám: Oligofurcellarane a Oligomer®.

 

96 % složek přírodního původu

Lahvička vyrobena v Německu

Textura - Vůně

Svěží voda

Prokázané výsledky

PROKÁZANÉ VÝSLEDKY

OKAMŽITÁ A DLOUHOTRVAJÍCÍ HYDRATACE *

Po 1 hodině: + 25 %

Po 3 hodinách: + 21 %

Po 6 hodinách: + 16 %

 

*Měření míry hydratace pomocí korneometrie® na 10 dobrovolnících.

Mořská složka

Oligomer®: Dodává stopové prvky, posiluje pokožku, zabraňuje únavě buněk, remineralizuje, revitalizuje pleť. Navozuje pocit relaxace. 

Oligofurcellarane: Hydratuje všechny vrstvy epidermis, zabraňuje transepidermální ztrátě vody (TEWL) a aktivuje syntézu kyseliny hyaluronové. Působí rychleji a třikrát účinněji než kyselina hyaluronová a dodává pleti vlhkost.

Aplikace

Aplikujte rozprašovačem kdykoli během dne na tělo a vlasy.


Složení
Pokyny pro třídění
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

96% složení přírodního původu


Podrobný seznam ingrediencí

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


AQUA (WATER) / EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, OLUS (VEGETABLE) OIL / HUILE VEGETALE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PROPANEDIOL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, ISONONYL ISONONANOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, JOJOBA ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, CELLULOSE GUM, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, HYDROLYZED ALGIN, SODIUM HYDROXIDE, ADENOSINE, POLYGLYCERIN-3, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, JANIA RUBENS EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL.


*Ingredience přírodního původu

*Bezpečné syntetické přísady

Pokyny pro třídění