Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search

Sérum

best-seller

Prebioforce

Koncentrát s prebiotiky pro ozdravení pleti

Typ pleti : Citlivá, křehká pleť

Obsah: 30 ml
1 670,00 Kč

Prebioforce

1 670,00 Kč

1 670,00 Kč

Prebioforce obsahuje mořský prebiotický komplex, který je schopen obnovit rovnováhu kožní mikroflóry. S každým dalším dnem přináší znatelné snížení zarudnutí pleti a podrážděnosti. Tón pleti je vyrovnaný a pleť je méně citlivá, krásnější, zdravější a více odolná proti škodlivým vnějším vlivům.


93 % složek přírodního původu
Lahvička vyrobena v Itálii

Textura - Vůně

Mimořádně lehká struktura se svěží vůní.

Prokázané výsledky
ZA 1 MĚSÍC* JE POKOŽKA 2x MÉNĚ CITLIVÁ

Začervenání se snižuje v průměru o 23 %
Za 7 dní**: méně pocitu mravenčení
Za 14 dní**: sjednocený tón

Přípravek Prebioforce, testovaný pod dermatologickou kontrolou, je nekomedogenní a neaknegenní, se stejným pH jako pokožka, tedy 5,5.

* Vědecký test provedený na 34 ženách po dobu 28 dní, aplikace dvakrát denně. **Test spokojenosti, provedený na 34 ženách po dobu 28 dní, aplikace dvakrát denně.
Mořská složka
Mořský prebiotický komplex: Obnovuje rovnováhu kožní mikroflóry a pomáhá udržovat imunitní funkce pokožky.
Každá ze složek komplexu dodává kožní flóře širokou škálu živin. Cukry jako zdroj organických uhlíků poskytují energii. Peptidy, zdroj organického dusíku, podporují růst nových buněk. Exopolysacharidy jsou známé svou schopností chránit před vlivy prostředí.
Mořský prebiotický komplex PHYTOMER je dokonale vyladěn tak, aby poskytoval pokožce zdravou, přirozenou péči. Reguluje rozmanitost bakterií v kožní flóře, aby se vaše pokožka vrátila do dokonale vyváženého stavu. Zajišťuje lepší zdraví pleti, která je méně citlivá a každý den krásnější*.

Oligomer®: Lépe okysličeným buňkám dodává energii. Pokožka doplněná o minerály je silnější, odolnější vůči vnějším vlivům a celkově v lepším zdravotním stavu.

* Testy složky in vivo.
Aplikace
Aplikujte ráno a večer na dobře vyčištěné oblasti obličeje a krku před běžným pleťovým krémem.

Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


INGREDIENTS : AQUA (WATER) / EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, ZEA MAYS (CORN) OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCOL PALMITATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, JOJOBA ESTERS, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, CELLULOSE GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM CITRATE, O-CYMEN-5-OL, HYDROLYZED ALGIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT.