Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search

Opalovací péče

Solution Soleil Ocean+

Ochranný opalovací krém SPF50+

Typ pleti : Všechny typy pleti

Obsah: 50 mL / 1.6 Fl.oz
1 070,00 Kč

Solution Soleil Ocean+

1 070,00 Kč

1 070,00 Kč

PHYTOMER se zavázal chránit vaši pokožku a světové oceány svým nejnovějším produktem opalovací péče o pleť Solution Soleil Ocean + Moisturizing Protective Sunscreen SPF50+. Bezpečný pro pokožku: Tento opalovací krém s velmi vysokou ochranou byl testován a ověřen pod dermatologickou kontrolou. Bezpečné pro korály: Jeho složení neobsahuje žádný oxybenzon ani oktinoxát. Tento lehký krém se vstřebává do pokožky, hydratuje a zanechává za sebou květinovou vůni s tóny růže, mimózy a zeleného čaje s podtóny pižma.

Tuba vyrobená v Evropě

Textura - Vůně

Lehký tající krém

Prokázané výsledky

OKAMŽITÉ A TRVAJÍCÍ HYDRATACE*

Po 1 hodině: +57 %
Po 2 hodinách: +93 %
Po 3 hodinách: +110 %

*Měření úrovně hydratace pomocí corneometrie® u 12 dobrovolníků po jedné aplikaci.

Mořská složka
UVA and UVB filtry: Poskytují ochranu před slunečním zářením.
Aplikace
Před pobytem na slunci naneste dostatečné množství krému na oblast obličeje a krku. Méně opalovacího krému znamená menší ochranu. Pro trvající ochranu aplikujte opakovaně a v dostatečném množství, zejména po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Před použitím dobře protřepejte.

Upozornění: Opalovací krém pouze pro dospělé. Vyhněte se dlouhodobému pobytu na slunci, i když máte opalovací krém. Vyhněte se dlouhodobému pobytu na slunci během hodin maximálního slunečního záření. Používejte ochranu proti slunci
produkty, které byly speciálně upraveny pro váš typ pleti. Kojence a malé děti chraňte před přímým slunečním zářením. Příliš mnoho slunečního záření může představovat vážná zdravotní rizika. Vyhnout se očnímu kontaktu. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte.
Vyhněte se dlouhodobému vystavení světlu a teplu, aby nedošlo k poškození složení.

Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


AQUA (WATER) / EAU, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), DIBUTYL ADIPATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARETH-20, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, PTFE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DECYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, O-CYMEN-5-OL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.