Sun Radiance
search
Sun Radiance
search
Sun Radiance
search
Sun Radiance
search
Sun Radiance
search
Sun Radiance
search

Opalovací péče

Sun Radiance

Samoopalovací krém na obličej a tělo S DÁRKEM!

Typ pleti : Všechny typy pleti

Obsah: 125 mL / 4.2 Fl.oz
970,00 Kč

Sun Radiance

970,00 Kč

970,00 Kč

Rychle se vstřebávající krém, který ozdobí váš obličej a tělo úžasně přirozeným opálením. Poskytuje rovnoměrné a dlouhotrvající opálení. Jeho lehká, bílá textura se snadno nanáší, aniž by zanechávala šmouhy. Jeho zářivý, saténový povrch zanechá na vaší pokožce pocit léta!

Nyní v LIMITOVANÉ EDICI S DÁRKEM!!: Za cenu samoopalovacího krému získáte cestovní balení tělového peelingu GENTLE BODY SCRUB 50 ml a elegantní kosmetickou taštičku!


Tuba vyrobena v Evropě

Textura - Vůně

Svěží, rychle se vstřebávající krém

Mořská složka

Aktivní samoopalovací složka DHA: Vytváří efekt dokonale opálené pokožky.

Aktivní vektory: Zajišťují optimální rozptýlení DHA pro intenzivnější, rychlejší a dlouhotrvající opálení. Krém se rychle vstřebává a dodává obličeji i tělu úžasně přirozené opálení.

Organický olej ze slanorožce: Posiluje přirozené hydratační faktory a chrání pokožku před předčasným stárnutím.

Aplikace
Nanášejte rovnoměrně na čistou a suchou pokožku těla a obličeje, vyhněte se oblasti očí, obočí a vlasové linii. Pro dosažení nejlepších výsledků pokožku před použitím exfoliujte pomocí tělového peelingu. Po aplikaci si umyjte ruce.

Upozornění: Tento výrobek není opalovací krém, neobsahuje UV filtry a nechrání před spálením. Opakované vystavení nechráněné pokožky
pokožky při opalování může zvýšit riziko stárnutí pokožky, rakoviny kůže a dalších škodlivých účinků na pokožku, i když se nespálíte.

Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


AQUA (WATER) / EAU, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, DIMETHYL ISOSORBIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, ARACHIDYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-100 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE