Sun Solution
search
Sun Solution
search
Sun Solution
search
Sun Solution
search
Sun Solution
search

Opalovací péče

best-seller

Sun Solution

Opalovací krém na obličej a tělo SPF30

Obsah: 125 mL / 4.2 Fl.oz
1 070,00 Kč

Sun Solution

1 070,00 Kč

1 070,00 Kč

Tento ultralehký, nelepivý krém díky svým UVA/UVB slunečním filtrům poskytuje účinnou ochranu před poškozením způsobeným sluncem a pomáhá zachovat mladistvý vzhled pokožky. Zanechává pokožku neuvěřitelně jemnou a pružnou.

Tuba vyrobena v Evropě

Textura - Vůně

Lehký nelepivý krém

Mořská složka

UVA/UVB filtry: Zajišťují účinnou ochranu před sluncem.

Rostlinný extrakt z korálů: Silná hydratační schopnost.

Oligomer®: Dodává optimální dávku stopových prvků a minerálů, posiluje epidermis a zabraňuje buněčné únavě.

Aplikace
Přípravek naneste na obličej a tělo před pobytem na slunci. Pro udržení ochrany jej aplikujte často a vydatně. Upozornění: nevystavujte se slunečnímu záření v době, kdy je sluneční záření maximální. Používejte přípravky na ochranu před sluncem přizpůsobené vašemu typu pleti. Kojence a malé děti chraňte před přímým slunečním zářením.

Upozornění: Nevystavujte se slunci v době maximálního slunečního záření. Používejte přípravky na ochranu před sluncem přizpůsobené vašemu typu pokožky. chraňte kojence a malé děti před přímým slunečním zářením.

Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


AQUA (WATER) / EAU, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, JOJOBA ESTERS, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, XANTHAN GUM, CETYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, PEG-8 LAURATE, DIMETHICONOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, BHT, TOCOPHEROL.