SUNACTIVE SPF 30
search
SUNACTIVE SPF 30
search
SUNACTIVE SPF 30
search
SUNACTIVE SPF 30
search
SUNACTIVE SPF 30
search

Opalovací péče

best-seller

SUNACTIVE SPF 30

Ochranný opalovací krém proti pigmentaci a stárnutí SPF30 - Vysoká ochrana

Typ pleti : Proti stárnutí a pigmentovým skvrnám

Obsah: 50 mL / 1.6 Fl.oz
970,00 Kč

SUNACTIVE SPF 30

970,00 Kč

970,00 Kč

Kompletní krém 3 v 1 pro bezpečné a výrazné opálení. Jeho specifické složení s mořskými ingrediencemi bylo vyvinuto tak, aby zajistilo účinnou ochranu před UV zářením, chránilo pokožku před fotostárnutím a zabraňovalo vzniku nežádoucích pigmentací. Mladistvost pokožky je zachována pro rovnoměrné a krásné opálení pokožky bez tmavých skvrn.

Tuba vyrobena v Evropě

Textura - Vůně

Hebký zklidňující krém

Prokázané výsledky

OPALOVACÍ KRÉM S TROJÍM ÚČINKEM*

ÚČINNOST NA ZNÁMKY STÁRNUTÍ
Mládí pokožky je zachováno: 100 %
Pokožka se opaluje, aniž by byla poškozena: 100 %

ÚČINNOST NA PIGMENTOVÉ SKVRNY
Rovnoměrné opálení: 100 %
Pokožka je opálená bez tmavých skvrn: 100 %

KRÁSNÉ VÝSLEDKY
Hladší pokožka: 96 %
Zářivější opálení: 96 %

*Test spokojenosti na 58 ženách. Aplikace přípravku minimálně dvakrát denně.

Mořská složka

Éternelle Marine: Zvyšuje produkci thioredoxinů, přirozených obranných proteinů v pokožce, které zabraňují vzniku pigmentace a stimuluje obnovu buněk*, lépe chrání pokožku před stárnutím způsobeným volnými radikály*, vyhlazuje pleť a rozjasňuje ji.

Organická mořská lilie: Snižuje počet i velikost tmavých skvrn.

UVA a UVB filtry: Poskytují účinnou ochranu před slunečním zářením.

Aplikace
Upozornění: nevystavujte se slunečnímu záření v době maximálního slunečního záření. Používejte přípravky na ochranu před sluncem přizpůsobené vašemu typu pleti. Chraňte kojence a malé děti před přímým slunečním zářením. Před pobytem na slunci naneste přípravek na obličej a krk. Pro udržení ochrany jej aplikujte často a vydatně.

Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


AQUA (WATER) / EAU, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, DECYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SQUALANE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, PROPYLENE GLYCOL, PHORMIDIUM PERSICINUM EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, JANIA RUBENS EXTRACT, BHT, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL