Pionnière XMF Exfoliating Mask
search
Pionnière XMF Exfoliating Mask
search
Pionnière XMF Exfoliating Mask
search
Pionnière XMF Exfoliating Mask
search
Pionnière XMF Exfoliating Mask
search

Maska

NOVINKA

Pionnière XMF Exfoliating Mask

Exfoliační omlazující maska 3 v 1

Typ pleti : Všechny typy pleti

Obsah: 50 mL / 1.6 Fl.oz
2 430,00 Kč

Pionnière XMF Exfoliating Mask

2 430,00 Kč

2 430,00 Kč

Tato výjimečná zlatavá maska nabitá mořskými koncentráty s unikátní strukturou spojuje tři klíčové kroky ke kráse. Poskytuje benefity vyhlazující výživné masky, jemného exfoliantu a komplexního ošetření proti stárnutí. Zajistí hydratovanou, vypnutou a rozjasněnou pleť se staženými póry a viditelně vyhlazenými vráskami. Textura jemného, zprvu gelového balzámu se po aplikaci na pleť postupně mění ve vyživující olej. Zlatavé mikročástečky meruňkových a arganových jader se postarají o dokonalou exfoliaci a obnovu pleti. Pokožka je den po dni omlazená a rozzářená, viditelné póry jsou redukovány. Vůně růže a jasmínu navozují příjemné pocity a znásobují zážitek z relaxace při aplikaci masky.

Recyklovatelná skleněná dóza vyrobena v Německu.

Textura - Vůně

Měnící se textura masky: svěží exfoliační gel měnící se ve výživný olej

Prokázané výsledky
OKAMŽITĚ OBNOVUJE PLEŤ*

Rovnoměrnější pleť: + 42 %

Hladší pokožka: + 29 %


*Klinické hodnocení na 33 dobrovolnících po jedné aplikaci




KOMPLETNÍ PŮSOBENÍ PROTI STÁRNUTÍ*


Vrásky jsou vyhlazené: + 94 %

Póry jsou stažené: + 100 %

Posílení jasu pleti: +100 %

Pleť je vyhlazená: +100 %


**Test spokojenosti na 33 dobrovolnících po dvoutýdenní aplikaci po dobu 28 dnů.

Mořská složka

XMF Marine Sugar, Extra Marine Filler: Mořský cukr okamžitě vyhlazuje vrásky a obnovuje pevnost pleti.

Organický olej ze Slanorožce (mořská rostlina): Zlepšuje cirkulaci a zadržování vláhy v epidermis, zamezuje transepidermální ztrátě vody (TEWL).

Tři exfoliační prášky (meruňkové jádro, bio arganové jádro a pemza): exfoliují a odstraňují odumřelé kožní buňky, aby okamžitě zvýšily jas pleti.

Aplikace

Jednou až dvakrát týdně naneste malé množství produktu na čistou a suchou pokožku. Nechte působit 10 minut, aby účinné látky pronikly do pokožky. Poté jemnými krouživými pohyby masírujte pleť, aby pomocí mikročásteček došlo k odstranění odumřelých buněk. Následně masku jemně smyjte vlažnou vodou a objevte svou zářivější a mladistvější pleť.


Složení
  ZABEZPEČENÁ PLATBA

Platební karta


  VZORKY PODLE VÝBĚRU

V nabídce ke každé objednávce


  DODÁNÍ ZDARMA OD 3000 Kč

Domů

Mohlo by se Vám také líbit

Doplňte svou kosmetickou rutinu, abyste dosáhli ještě lepších výsledků na své pleti.

JE DOSTUPNÝ V SALONECH A SPA

Najděte svůj produkt v nejbližším salonu Phytomer. Kromě svých výrobků nabízí PHYTOMER také procedury, které lze nalézt v nejkrásnějších lázních i salonech ve Francii a po celém světě.

Najít svůj salon

Soin Phytomer
Složení

Složení se může měnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat seznam složek na obalu zakoupeného výrobku, abyste se ujistili, že jsou složky vhodné pro vaše osobní použití.


ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA (WATER) / EAU, SUCROSE LAURATE, SUCROSE STEARATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SUCROSE DILAURATE, PUMICE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, ARGANIA SPINOSA SHELL POWDER, CELLULOSE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT.